Dag 11 - Bild på mig och min bästa vän.

fghjfg

Såklart så blir det min fina beabanan. c: Bilden är så fruktansvärt fin också, haha!
Och vi är så frääääna, thats it. Lär er att leva med det lixx.

Dag 10 - Vad jag har och har haft för känslor idag.

Jahaja, då var det känslor idag då.

Vad jag har haft för känslor idag: Ja, besvikelse och glad. Besviken på folk som jämt ska snacka skit och hålla på, man tjänar ingenting på det tycker jag. Men jag har vart glad idag för att har vart med min Amanda, även köpt solkort så nu jävlar ska jag bli brun! :)
Vad jag har för känslor nu: Jag är väldigt trött, så efter detta inlägget så ska jag nog sova. ;D Men jag är fortfarande glad, smsar med Tobbelainen och lyssnar på Foster The People. Så sjukt bra grupp, knark knark knark! Även glad för längtar tills imorgon, så jag hoppas att skoldagen går snabbt. c:

Dag 9 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Asså, jag tror inte jag har en dålig vana precis.
Jag hade en dålig vana innan och det var att jag alltid bet på naglarna. Jag bet bort dem totalt, fanns typ ingenting kvar. c: Men jag tvingade mig själv att sluta! Och vet ni..?! JAG HAR LYCKAS! :D Dem är långa och fina nu. Och nu lönar det sig att ta på sig nagellack på naglarna också.
Men just nu har jag väl ingen dålig vana? Visst jag blir lätt sur för saker och kan vänta på mitt humör helt och hållet på en sekund. Så jag antar att det är något dåligt, för jag själv gillar det inte. O.o Men sen så har jag svårt för att glömma folk. Och det spelar ingen roll hur mycket folk säger till mig att gå vidare. Det går inte! Jag måste få göra mitt innan jag kan gå vidare.

---

Haha denna bilden får mig riktigt och börja skratta. Jag hitta den på min bilddagbok av ren slump. Jag ba "Hahaha vafan, det är ju den!" Och ja, det är en väldigt gammal bild, kanske från 2008 skulle jag tro. Snacka om att man har förändrats så mycket. Inte ens min egna mamma kände ju igen mig. o; Lilla mamma..
Det är i alla fall Adam som har gjort om bilden för hundra år sedan eller nått.
Gud så söööööt man är! <3

fghj

Dag 8 - Mitt andranamn - och vad jag tycker om det.

Mitt andra namn är - Ulrica.
Jag tycker det är varken fint eller fult. Jag stör mig inte på det direkt heller, haha. Minns att jag har frågat mamma många gånger om jag stavas med C eller K. Och det är Ulrica med C. Vilket är så mycket snyggare. Ett C är mycket snyggare än ett K, haha. Men jag tycker egentligen ingenting om namnet.

---

oss

Vart med Bea i 5 dagar nu, från Fredag kväll tills idag. Hon drog hem efter jag hade vart på ungdomsmotagningen. Och självklart har vi haft det awesome tillsammans. Hittat två nya vänner, fransmän som bor i Paris. Skit coola! Sen har Bea spelat massa och jag glott på och cpar, camat massa med folk med, haha.
Nyår ska vi inte ens snacka om. Full säger jag bara.

Och på ungdom?
Haha, det var typ kaus! Jag trodde seriöst att jag skulle dö. Först snacka jag med henne lite och så. Fick bedövnings salva också. Sedan gjorde jag en gynundersökning, bläääää! Sen gick jag och Bea i stan typ 1,5 timma, åt på Donken. Köpte en Happy Meal. (a) Sen vandra vi tillbaka och jag skulle sätta i min p-stav. Jag var så jävla nervös, ni anar inte!! Men vet ni? Det gjorde inte alls ont, det kändes knappt. O.o Men nu har jag något rött runt armen och plåster och grejej, skit sexigt. c:

RSS 2.0